Wasdas Emmen

Wasprogramma’s Wasdas Emmen

In onze vestiging in Emmen kunnen wij uw auto ook handmatig poetsen, polijsten en voorzien van een lakpantser.

Handmatige poetsbeurt

Als autopoetsbedrijf reconditioneren wij graag uw auto. De auto wordt gewassen, gepolijst en in de wax gezet. Het auto interieur reinigen en vlekken op de bekleding (indien mogelijk) verwijderen behoort ook tot onze service. Wanneer er rookaanslag aanwezig is, dan hebben wij professionele middelen om het interieur weer heerlijk fris te laten ruiken. Ook onder de motorkap zorgen onze poetsers voor een mooi resultaat. Het complete motorcompartiment kan worden ontvet en behandeld met ons glans- en beschermmiddel.

Het eindresultaat is altijd verbluffend: de auto knapt er enorm van op en het is weer een plezier om erin te rijden. Wist u trouwens dat een goede wasbeurt van buiten en een grondige poetsbeurt van binnen de auto in inruil- of verkoopwaarde laat stijgen? Dat kan veel geld schelen!

Auto polijsten

Wij poetsen niet alleen gebruikte voertuigen, maar ook nieuwe. We kunnen de auto poetsen en in de wax zetten, maar polijsten kan ook. Bij polijsten verwijderen we alle fijne krasjes uit de lak en halen we de oorsponkelijke lakkleur weer op. Daarna verzegelen we het resultaat met een lakpantser, waarop u 3 jaar glansgarantie krijgt. Bij Wasdas is auto polijsten tot kunst verheven!

Uniek lakpantser van FLON4000

Wij bieden als lakpantser 3 opties aan: PTFE (Teflon), Quartz en Keramisch.
De meest toegepaste is PTFE. De FLON4000 behandeling wordt alleen handmatig gedaan en garandeert een optimaal resultaat!

Aan u dus de keus: brengen we uw auto weer in showroomconditie middels de totale poetsbeurt, of kiest u ervoor om alleen de binnenzijde of buitenzijde te laten doen? Misschien wilt u alleen een lakpantser, om ervoor te zorgen dat uw voertuig weer optimaal beschermd is? Het kan allemaal.

Wasdas Emmen

WASDAS EMMEN BV

Oosterbracht 13
7821 CC Emmen

Telefoon 0591 64 50 07
E-mail emmen@wasdas.nl

K.v.K. 70663629
BTW NL105517495B01

Openingstijden

WASSTRAAT

Maandag t/m Zaterdag: 8.00 tot 18.00 uur
Zondag: 10:00 uur tot 16:00 uur

WASBOXEN

Zeven dagen per week (24 uur)

STOFZUIGERS

Zeven dagen per week: 8.00 tot 20.00 uur

Wasdas Drachten

Wasdas Hardenberg

Wasdas Veendam

Betaalmogelijkheden

© WASDAS 2023 | Design & Beheer IDEA 2

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

© WASDAS 2023 | Design & Beheer IDEA 2

Het gemak dat je kent, nu met Wasdas abonnement

ONBEPERKT AUTO WASSEN VOOR

32.50 p/m