Wij zijn Wasdas

Waarom u kiest voor Wasdas

Wat mooi is, moet mooi blijven. Als het op het reinigen en verzorgen van uw auto aankomt, dan wilt u dat dat op de allerbeste manier gebeurt. Bij de Wasdas delen wij die zorg. Ook wij hebben een hart voor auto’s en daarom investeren wij in de allerbeste apparatuur en kunnen wij uw auto met alle zorg omringen. Onze Wasdas vestigingen behoren tot de grootste, modernste en veiligste auto wascentra van Nederland.

Kwaliteit en service zijn bij Wasdas geen loze begrippen. Dat ziet u niet alleen terug in onze uitermate geavanceerde apparatuur, dat merkt u ook aan de manier waarop ons personeel zich inzet voor het allermooiste resultaat. Bij elke Wasdas vestiging begrijpen wij hoe belangrijk uw auto voor u is.

In veel plaatsen in Nederland is het inmiddels verboden om de auto zelf op straat te wassen, wegens de belasting op het milieu. Bij de Wasdas recyclen wij 90% van het gebruikte water en gebruiken we alleen maar milieuvriendelijke shampoo en wax. Het maakt niet uit of uw auto door onze textiel wasstraat gaat, voor een glanzend en krasvrij resultaat, of door u zelf onder handen wordt genomen in één van onze wasboxen: samen werken we aan een beter milieu.

Op deze website staan onze diensten vermeld. We voorzien u graag van meer informatie, advies of een offerte, indien u dat wenst. U kunt uw vragen telefonisch of per email aan ons kwijt. Even langskomen in één van onze vestigingen kan natuurlijk ook, wel zo gezellig.

Abonnement

Korting ontvangen?

Abonnement

Korting ontvangen?

Abonnement

Korting ontvangen?

© WASDAS 2023 | Design & Beheer IDEA 2

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

© WASDAS 2023 | Design & Beheer IDEA 2

Het gemak dat je kent, nu met Wasdas abonnement

ONBEPERKT AUTO WASSEN VOOR

32.50 p/m