Wasstraat

met soft touch borstels

Next Generation Excellent Carwash

Wasdas mag omschreven worden als een Next Generation Excellent Carwash. Uw auto wassen is bij ons in vertrouwde handen. Onze wasstraat heeft een lengte van 50 meter en is uitgerust met ultramoderne technieken. Modern, veilig en krasvrij. Daarmee overstijgt Wasdas het niveau van de gemiddelde autowasserette.

Onze soft-touch textielborstels

Tijdens het reinigen van uw auto kunt u gewoon in de auto blijven zitten, terwijl onze soft-touch borstels hun werk doen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het schoonmaken van de auto te bekijken vanaf de zijlijn, met een kopje koffie in de hand.

Wij kunnen met onze soft-touch textielborstels alle voertuigen wassen, van personenauto, bestelauto tot bus, maar wel met een maximale hoogte van 220 cm. Voor alle behandelingen in de wasstraat geldt dat deze krasvrij worden uitgevoerd, in tegenstelling tot de verouderde roll-over borsteltechniek. Wij zien onze klanten namelijk graag terug voor een nieuwe wasbeurt en niet om klachten in te dienen over krassen op de lak.

Wie langer plezier wil hebben van het goede wasresultaat, adviseren wij om eens te kijken naar onze speciale siervelgen behandeling of bodemconservering. Een goede voorbereiding voor de wintermaanden! Zo wordt uw auto maximaal beschermd tegen de invloeden van strooizout.

Afwijkend voertuig? Bij ons heel normaal

Afwijkend voertuig? Bij ons heel normaal. Als autoliefhebbers onder elkaar zien we graag uw pick-up, terreinwagen of verhoogd/verlengd busje bij ons in de autowasstraat. Er meteen mee door de wasstraat rijden gaat niet, u dient zich vooraf even te melden bij het personeel. We helpen u dan met al onze expertise om het maximale resultaat te behalen, op een manier die niet schadelijk is voor uw voertuig en onze wasstraat. Kortom: voelt u zich van harte welkom met uw afwijkende voertuig.

Extra voordeel krijgt u met onze Waspas! Klik hier om er een aan te vragen.

Wilt u weten welke wasprogramma’s Wasdas te bieden heeft? Klikt u dan hier.

Abonnement

Korting ontvangen?

Abonnement

Korting ontvangen?

Abonnement

Korting ontvangen?

© WASDAS 2023 | Design & Beheer IDEA 2

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

© WASDAS 2023 | Design & Beheer IDEA 2

Het gemak dat je kent, nu met Wasdas abonnement

ONBEPERKT AUTO WASSEN VOOR

32.50 p/m